by

Nu kan SAS EuroBonus-medlemmer booke deres Star Alliance bonus-fly online. Tidligere har man været nødsaget til at ringe, hvis man ville bruge sine SAS EuroBonus point på rejse med en Star Alliance partner.

Nu er online booking lanceret, så man selv kan booke sit bonusfly med en eller flere af de 28 Star Alliance partner-flyselskaber. Her kan man også benytte SAS American Express 50% point discount voucher direkte.

Her kan du booke Eurobonus-fly med Star Alliance online: Star Alliance Award Trips (flysas.com)

Bemærk dog, at hvis man vil bestille en EuroBonus rejse med SAS, får man fortsat de bedste tilbud i SAS’ eget bookingsystem.

Samtidig er priserne for de fleste Star Alliance bonusrejser per 31. oktober blevet sænket. For eksempel er prisen for en returflyvning mellem Stockholm og New York sat ned med ca. 2000 svenske kroner per person, og prisen for en returflyvning mellem Stockholm og Rom er sat ned med ca. 350 svenske kroner per person. Bemærk dog, at priserne for bonusrejser med Star Alliance partnere i Business og First Class er steget med i gennemsnit 18%.