JTB SPORTS

Professionel partner når I skal præstere

JTB Sports – vi leverer succesen

JTB Sports er din professionelle partner, når det gælder sportsrejser. Elite eller bredde, voksne eller børn, holdsport eller individuelt – vi har erfaringen, ekspertisen og netværket til at sammensætte den perfekte sportsrejse for jer.

Vi kan levere den fulde pakke med overnatning, måltider, træning og turneringer såvel som en simpel fly-og-hotel løsning. Overlad trygt planlægningen og tovholderiet til os, så får du mere overskud og energi til at fokusere på rejsen, sporten og samværet. Læs mere om hvad vi kan her på siden, og kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi sidder klar!

Vi brænder for sporten

Vores erfarne medarbejdere deler jeres passion for sporten. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alle detaljerne spiller, og vores viden og erfaring er jeres garanti for succes. Vi koncentrerer os om det, vi er bedst til, så I har tiden og overskuddet til at gøre det, I kan bedst. Det synes vi er sund fornuft.

Vi tager ansvaret for, at det hele fungerer, og giver jer kyndig rådgivning hele vejen igennem. Vores priser er ærlige og gennemskuelige, og vores store antal trofaste kunder vidner om, at vi er gode til det, vi gør. Vi er tilgængelige 24-7, hvis noget skulle brænde på, og vi kender de særlige ting, der er vigtige for sportsrejser.

JTB Sports går altid til opgaven med omhu og grundig forberedelse. Vi sørger for, at jeres rejse eller træningstur får bedst mulige betingelser for succes – både på og udenfor banen.

Globalt netværk – lokal viden

JTB Sports er en del af JTB Europe, et rejseburau med kontorer i 18 lande i Europa. Vores store netværk gør, at vi kan give dig skræddersyet lokal service i hele Europa. Vores dygtige kolleger på de lokale kontorer kender til alle de ting, man skal være opmærksom på. De kender de bedste hoteller og restauranter, og de kender også alle de særheder, der skal tages hensyn til, så det hele kører som smurt i netop deres region.

Vores moderselskab er JTB, et globalt firma med mere end 500 kontorer i 38 lande og mere end 28.000 medarbejdere. Vores størrelse gør, at vi kan forhandle gode priser på fly, hoteller, træningsanlæg og meget mere. Den giver dig også stabilitet og tryghed, samtidig med at vores regionale netværk giver dig adgang til den mest detaljerede lokale ekspertviden.

JTB blev grundlagt i Japan i 1912, og er stadig Japans største rejsebureau. Vi har derfor en helt særlig ekspertise i Japan. JTB Corp. er officiel rejsepartner ved Tokyo 2020 i Japan.

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær-Madsen:
christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmann: mette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006

 

 • Idrætsrejser, træningsophold, kampe og turneringer
 • Løb i Japan
 • OL i Tokyo 2020
 • VM i håndbold 2019
 • Hospitality- og netværksture
 • Vores service
 • Kontakt os

Idrætsrejser, træningsophold, kampe og turneringer

Vores team har lang og bred erfaring med at arrangere rejser, der involverer træning, kampe og turneringer.

Vores trofaster kunder tæller både professionelle sportsklubber på eliteplan såvel som halvprofessionelle, amatører, ungdoms- og børnehold.

Vi kan lave et all-inclusive ophold hvor al transport, overnatning og alle måltider er inkluderet. Selvfølgelig kan vi sørge for særlige måltider, der er egnet til sportsfolk. Vi kan lave arrangementer med daglig træning, ugentlige kampe med dommere, tøjvask, mødelokaler og meget mere. Kort og godt: den fulde træningslejr-oplevelse.

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os arrangere al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen - træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange ophold inden for tennis, håndbold og fodbold, og kan også klare andre sportsgrene.

Vores store erfaring og netværk i hele Europa gør, at vi kan lave et ophold, der forløber så glat som overhovedet muligt. Vi klarer alt fra toppen af elitesporten til børnehold, og vi brænder for den gode oplevelse. Kontakt os i dag og hør mere.

© Tokyo Marathon

Løb i Japan

Hvis der er ét løb, du skal løbe, så er det Tokyo Marathon. Det er det eneste af "The Big Six" maraton, der foregår i Asien, og er en meget anderledes oplevelse end de andre World Majors. Løb igennem Tokyos historiske gader, hvor skyskrabere, templer og kejserpaladsets grønne haver omgiver dig og giver en fornemmelse af, hvor unik en storby, Tokyo er. Kombinér løbet med træning, kulturelle oplevelser, japansk kroophold med massage, varme kilder og gourmetmad eller noget helt andet. Vores netværk i Japan er uden sidestykke, og vi skaber den perfekte oplevelse for jer.

Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur. Kontakt os og hør mere.

OL i Tokyo 2020

JTB Sports er en del af Japans største rejsebureau, JTB Corp. JTB Corp. er officiel rejsepartner ved Tokyo 2020 i Japan.

Hele verden rejser til Tokyo i sommeren 2020 for at konkurrere på sportslig manér, og der bliver rift om pladserne. Her er JTB den stærkeste partner, man kan have, da vores status som officiel partner gør, at vi kan fremskaffe de eksklusive oplevelser til jeres rejse.

Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur. Kontakt os og hør mere.

JTB_Sports_handball_1_lrg

VM i håndbold 2019

Næste VM i håndbold for kvinder foregår i Japan. Det hele løber af stablen i den historiske by Kumamoto, 30. november til 15. december 2019.

JTB er officiel partner ved dette VM, og i samarbejde med vores lokale kontorer i Japan kan vi levere hele pakken til jeres rejse. Fra start til slut har vi ekspertisen og netværket. Vi har kreativitet og lokal viden med fra planlægningsfasen, og er tovholder på hele processen - fra første idé til den færdige rejse. Vi har lokale guides, assistenter og tolke på stedet, og vores team i Danmark er naturligvis til at få fat på gennem hele rejsen, både ved almindelige spørgsmål og i nødstilfælde.

Som officiel partner kan JTB give dig den bedste og mest eksklusive oplevelse. JTB har stor erfaring fra tidligere verdensmesterskaber og vi kan hjælpe med inspektionsture, turneringsfaciliteter, arrangement af træningslejr og forhandling med lokale autoriteter.

JTB_Sports_orienteering_team_1_lrg

Hospitality- og netværksture

På hospitality- og netværksture er den gode oplevelse alfa og omega. Vores kæmpe lokale netværk i Europa gør, at vi kan give jer en ægte VIP-oplevelse. Vi skaber den perfekte ramme om jeres rejse. Fede events, møde med lokale sportslegender, lækre middage og hoteller med de rigtige faciliteter. Vi sørger for, at der bliver spillet på alle tangenterne, så jeres gæster får en ekstraordinær oplevelse. Overlad planlægningen til os, og brug din energi på at pleje netværket.

People_Travel_Ideas_Possible_Corporate_1

Vores service

I vores filosofi er intet umuligt. Drøm dig bare op over skyen, vi er dit anker, der ved, hvordan dine drømme bliver til virkelighed. Tag det roligt og stol på os. Vi deler din passion, og vi garanterer dig, at vi leverer varen.
 
 
Når du vælger JTB Sports, får du altid følgende:

 • Sportsrejser for en bred vifte af sportsgrene
 • Arrangementer for elite såvel som bredde
 • Kundesupport 24-7
 • Detaljeorienteret planlægning
 • Tovholderi og overblik på hele arrangementet
 • Et erfarent og kreativt team, der brænder for sporten
 • Særtransport af sportsudstyr
 • Aftaler om ekstra baggage
 • Forståelse for alle de særlige ting, der er vigtige ved sportsrejser
 • Sen billetudstedelse
 • Visumhåndtering
 • Mulighed for assistenter, guides og tolke på stedet

Kontakt os

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision. Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.
 

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær-Madsen:
christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmann: mette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006