SPORTSREJSER MED JTB SPORTS

Professionel partner når I skal præstere

Sportsrejser med JTB Sports – vi leverer succesen

JTB Sports er din professionelle partner, når det gælder sportsrejser. Elite eller bredde, voksne eller børn, holdsport eller individuelt – vi har erfaringen, ekspertisen og netværket til at sammensætte den perfekte sportsrejse for jer.

Vi kan levere den fulde pakke med overnatning, måltider, træning og turneringer såvel som en simpel fly-og-hotel løsning. Overlad trygt planlægningen og tovholderiet til os, så får du mere overskud og energi til at fokusere på rejsen, sporten og samværet. Læs mere om hvad vi kan her på siden, og kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi sidder klar!

Vi brænder for sporten

Vores erfarne medarbejdere deler jeres passion for sporten. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alle detaljerne spiller, og vores viden og erfaring er jeres garanti for succes. Vi koncentrerer os om det, vi er bedst til, så I har tiden og overskuddet til at gøre det, I kan bedst. Det synes vi er sund fornuft.

Vi tager ansvaret for, at det hele fungerer, og giver jer kyndig rådgivning hele vejen igennem. Vores priser er ærlige og gennemskuelige, og vores store antal trofaste kunder vidner om, at vi er gode til det, vi gør. Vi er tilgængelige 24-7, hvis noget skulle brænde på, og vi kender de særlige ting, der er vigtige for sportsrejser.

JTB Sports går altid til opgaven med omhu og grundig forberedelse. Vi sørger for, at jeres rejse eller træningstur får bedst mulige betingelser for succes – både på og udenfor banen.

Globalt netværk – lokal viden

JTB Sports er en del af JTB Europe, et rejsebureau med kontorer i 18 lande i Europa. Vores store netværk gør, at vi kan give dig skræddersyet lokal service i hele Europa. Vores dygtige kolleger på de lokale kontorer kender til alle de ting, man skal være opmærksom på. De kender de bedste hoteller og restauranter, og de kender også alle de særheder, der skal tages hensyn til, så det hele kører som smurt i netop deres region.

Vores moderselskab er JTB Corp., et globalt firma med mere end 500 kontorer i 38 lande og mere end 28.000 medarbejdere. Vores størrelse gør, at vi kan forhandle gode priser på fly, hoteller, træningsanlæg og meget mere. Den giver dig også stabilitet og tryghed, samtidig med at vores regionale netværk giver dig adgang til den mest detaljerede lokale ekspertviden.

Særlig ekspertise i rejser til Japan

JTB Corp. blev grundlagt i Japan i 1912, og er stadig Japans største rejsebureau. Vi har derfor en helt særlig ekspertise i Japan. Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur. 

JTB Corp. er officiel rejsepartner ved Tokyo 2020 i Japan.

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær Madsen:
christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmann: mette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006