Hospitality og netværksture

hospitality og netværksture

På hospitality- og netværksture er den gode oplevelse alfa og omega. Vores kæmpe lokale netværk i Europa gør, at vi kan give jer en ægte VIP-oplevelse. Vi skaber den perfekte ramme om jeres rejse. Fede events, møde med lokale sportslegender, lækre middage og hoteller med de rigtige faciliteter. Vi sørger for, at der bliver spillet på alle tangenterne, så jeres gæster får en ekstraordinær oplevelse. Overlad planlægningen til os, og brug din energi på at pleje netværket.

Sportsrejser med JTB Sports

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os arrangere al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange ophold inden for tennis, håndbold og fodbold, og kan også klare andre sportsgrene.

Vores store erfaring og netværk i hele Europa gør, at vi kan lave et ophold, der forløber så glat som overhovedet muligt. Vi klarer alt fra toppen af elitesporten til børnehold, og vi brænder for den gode oplevelse. 

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær Madsen:
 christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmannmette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006