Tokyo 2o2o

Tokyo 2020 olympiske paralympiske lege

De Olympiske og Paralympiske Lege kommer til Japan – kommer du?

JTB Sports er en del af Japans største rejsebureau, JTB Corp. JTB Corp. er officiel rejsepartner ved Tokyo 2020 i Japan.
Hele verden rejser til Tokyo i sommeren 2020 for at konkurrere på sportslig manér, og der bliver rift om pladserne. Her er JTB den stærkeste partner, man kan have, da vores status som officiel partner gør, at vi kan fremskaffe de eksklusive oplevelser til jeres rejse.

Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur. Kontakt os og hør mere.

Rejser til Tokyo 2020 med JTB Sports

Tokyo 2020 olympiske paralympiske lege

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os arrangere al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange ophold inden for tennis, håndbold og fodbold, og kan også klare andre sportsgrene.

Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur. 

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær Madsen:
 christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmannmette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006