Tokyo Marathon

© Tokyo Marathon

Hvis der er ét løb, du skal løbe, så er det Tokyo Marathon. Det er det eneste af “The Big Six” maraton, der foregår i Asien, og er en meget anderledes oplevelse end de andre World Majors. Løb igennem Tokyos historiske gader, hvor skyskrabere, templer og kejserpaladsets grønne haver omgiver dig og giver en fornemmelse af, hvor unik en storby, Tokyo er. Kombinér løbet med træning, kulturelle oplevelser, japansk kroophold med massage, varme kilder og gourmetmad eller noget helt andet. Vores netværk i Japan er uden sidestykke, og vi skaber den perfekte oplevelse for jer.

Sportsrejser til Tokyo Marathon med JTB Sports

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os arrangere al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange ophold inden for tennis, håndbold og fodbold, og kan også klare andre sportsgrene.

Vores danske Japan-eksperter og vores lokale partnere i Japan er et uovertruffent team, der kan levere den perfekte, skræddersyede tur. 

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær Madsen:
 christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmannmette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006