Træningslejr, kampe og turneringer

Sport_Youth_football_soccer_1

Vores team har lang og bred erfaring med at arrangere rejser, der involverer træningslejr, kampe og turneringer.

Vores trofaster kunder tæller både professionelle sportsklubber på eliteplan såvel som halvprofessionelle, amatører, ungdoms- og børnehold.

Vi kan lave et all-inclusive ophold hvor al transport, overnatning og alle måltider er inkluderet. Selvfølgelig kan vi sørge for særlige måltider, der er egnet til sportsfolk. Vi kan lave arrangementer med daglig træning, ugentlige kampe med dommere, tøjvask, mødelokaler og meget mere. Kort og godt: den fulde træningslejr-oplevelse.

Sportsrejser med træningslejr

træningslejr sportsrejser

Vi går op i de små detaljer, for vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele spiller, så I kan koncentrere jer om sporten og ikke skal bruge unødig energi på praktiske ting. Lad os arrangere al logistikken, så I kan få det fulde fokus på det, der er målet for rejsen – træningen, kampene og erfaringerne.

Vi har arrangeret rigtig mange træningslejr-ophold inden for tennis, håndbold og fodbold, og kan også klare andre sportsgrene.

Vores store erfaring og netværk i hele Europa gør, at vi kan lave et ophold, der forløber så glat som overhovedet muligt. Vi klarer alt fra toppen af elitesporten til børnehold, og vi brænder for den gode oplevelse. 

Fodbold træningslejr i Spanien

Vi samarbejder med nogle af de bedste samarbejdspartnere i Europa, for eksempel Complex Esportiu Futbol Salou and Cambrils Park Sport Village i Spainen. Salou ligger en lille times kørsel fra Barcelona. Her findes 11 flotte fodboldbaner: 3 med naturligt græs, 7 med kunstgræs og 2 hybridbaner. De er alle i topkvalitet. De bedste forudsætninger for en succesfyldt træningslejr er alle tilstede her:

Beliggenheden er perfekt, banerne er i høj kvalitet og de ligger alle side om side, så man kan have flere hold med samtidigt. Derudover foregår indkvarteringen kun 800 m fra banerne i det nærliggende Cambrils Park Sports Village. Her bor man i fine bungalows til 4 personer med 2 værelser. Alle bungalows har en stue, hvor man kan hygge sig mellem træningerne. Der er 2 forskellige niveauer på bungalows – begge holder rigtig fin standard. Som gruppe, bor I i samme klynge, så I stadig er samlet som hold. Bespisningen forgår på centrets restaurant som ligger i forbindelse med fitness- og fællesområdet med tennis, minigolf og padle tennis.

Tennis træningslejr

træningslejr sportsrejser

Skal din klub på tennis træningslejr? Book et træningsophold gennem os, så får I et skræddersyet program efter jeres ønsker og til priser, som dækker jeres behov. Vi kan lave et all-inclusive ophold hvor al transport, overnatning og alle måltider er inkluderet. Selvfølgelig kan vi sørge for særlige måltider, der er egnet til sportsfolk. Vi kan lave arrangementer med daglig træning, ugentlige kampe med dommere, tøjvask, mødelokaler og meget mere. Kort og godt: den fulde træningslejr-oplevelse.
Læs mere her: Tennis træningslejr.

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær Madsen:
 christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmannmette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006