Skal din klub på tennis træningslejr?

tennis træningslejr sportsrejser

Book et træningsophold gennem os, så får I et skræddersyet program efter jeres ønsker og til priser, som dækker jeres behov.

Vi kan lave et all-inclusive ophold hvor al transport, overnatning og alle måltider er inkluderet. Selvfølgelig kan vi sørge for særlige måltider, der er egnet til sportsfolk. Vi kan lave arrangementer med daglig træning, ugentlige kampe med dommere, tøjvask, mødelokaler og meget mere. Kort og godt: den fulde træningslejr-oplevelse.

Sportsrejser med tennis træningslejr

JTB Sports tilbyder rejser efter et allround sports koncept:

  • Vejledning både før og efter tennisrejsen
  • Bestilling af baner og alle praktiske detaljer omkring tennisrejsen
  • Bus mellem lufthavnen og hotellet
  • Udarbejdelse af mealplans og program for ugen i samarbejde med jeres træner
  • Lokalt netværk på stedet der gør, at vi kan sikre den optimale rejseoplevelse

Vi har arrangeret rigtig mange træningslejr-ophold inden for tennis, og vores store erfaring og netværk i hele Europa gør, at vi kan lave et ophold, der forløber så glat som overhovedet muligt. 

Vi arrangerer ophold på La Manga (Spanien), i Kroatien og Tyrkiet. I uge 7 og 8 og igen i påsken har vi eget fly til Antalya i Tyrkiet, som servicerer vores sportsgrupper.

Rejseforslag: Tennis træningslejr på La Manga

træningslejr sportsrejser

La Manga er et af Europas førende sports resorts. Et mekka for sportsfolk og det perfekte sted til jeres tennis træning. Læs mere her: Tennis træningslejr på La Manga.

Kontakt os

Vi holder til i centrum af København men vores legeplads er hele verden. Tag fat i os og lad os tale ønsker og muligheder. 

JTB Denmark er en global spiller og din professionelle partner til sportsrejser i hele verden. Vi er en del af JTB Corp., en verdensomspændende virksomhed med mere end 500 kontorer i 38 lande og over 28.000 medarbejdere. Vores størrelse gør, at vi kan tilbyde gode priser, og vores netværk giver os adgang til lokal ekspertise verden over. Læs meget mere på vores hjemmeside eller kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Den bedste totale løsning for hver enkelt hold er vores vision.
JTB Sports – Perfect moments, always

Kontakt JTB Sports i dag for en uforpligtende snak om din næste sportsrejse
Christian Kjær Madsen:
 christian.madsen@jtbeurope.com
Mette Leonhardt Gartmannmette.gartmann@jtbeurope.com
Telefon: 3345 4006