Om os

JTB – dit globale rejsebureau

JTB blev grundlagt i 1912 i Japan og er i dag en af verdens største rejsekoncerner. Med over 500 kontorer og 25.000 ansatte på globalt plan er vi hele verdens rejsebureau.

  • Personlig betjening
  • Lokal ekspertise
  • Globalt netværk
  • Stol på os
  • Læs mere

Din tilfredshed betyder alt

Alle vores JTB kontorer bestræber sig på at yde den bedste, skræddersyede service der passer til netop dine behov. Vores netværk er globalt, men din kontakt er altid med dit lokale JTB kontor.

Vi er dit lokale rejsebureau

Vi har haft kontor i centrum af København i over 35 år og vores speciale er forretningsrejser for danske kunder. Vi brænder for det vi gør og holder os konstant på forkant med de nyeste løsninger i en evigt foranderlig verden.

Hele verdens rejsebureau

JTB er et af verdens største rejsebureauer med over 25.000 ansatte og mere end 500 kontorer i 100 forskellige byer verden over. Det giver dig stabilitet og tryghed. Samtidig sikrer vores globale netværk dig adgang til den mest detaljerede lokale ekspertviden.

Vi har 100 års erfaring!

JTB har beskæftiget sig med rejseløsninger i over 100 år. I den tid har hele verden forandret sig, og det har vi også. Men en ting har vi altid holdt fast i: Den bedste totale løsning for hver enkelt rejsende. Det er JTBs måde.

JTB Global

Læs mere om JTB på vores globale hjemmeside: JTB Global