Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Med Udenrigsministeriets rejsevejledninger kan du sætte dig ind i situationen i det land du skal besøge, og samtidig forberede dig på evt. særlige forhold eller risici. Det er dit ansvar at være opdateret med situationen i det land du skal besøge.

Informationer fra Udenrigsministeriet findes på web og i den gratis app “UM Rejseklar”, som du kan hente til din smartphone og tablet. Med app’en kan du forberede dine rejser og nemt finde kontaktoplysninger til Udenrigsministeret og danske ambassader og konsulater i udlandet.

Via mobiltelefonens indbyggede geolokalisering (din geografiske placering) kan app’en vise vej til nærmeste danske ambassade eller konsulat, hvis uheldet skulle være ude. App’en giver desuden mulighed for at modtage målrettede beskeder fra Udenrigsministeriet i tilfælde af krisesituationer i udlandet.

Med UM Rejseklar får du også landespecifikke rejsevejledninger, mulighed for at registrere dit udlandsophold på Danskerlisten og oplysninger vedr. rejser til udlandet, fx om pas- og visumforhold.

Download appen her: iPhone, Android og Windows Phone

Læs Udenrigsministeriets rejsevejledninger her: Udenrigsministeriets rejsevejledninger